bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
De Aventurijn
Nieuwsbrief 10

Oudertevredenheidspeiling 2021

Vorige week hebben wij alle ouders/verzorgers een oudertevredenheidspeiling gestuurd. Het kan zijn dat deze mail in uw spambox terecht is gekomen. Om een goed beeld te krijgen van wat onze ouders/ verzorgers vinden, hopen we op een zo hoog mogelijke deelname aan deze peiling. Vandaag hebben we deze peiling nog een keer gestuurd. Mocht u de peiling niet in uw inbow of spambox terugvinden, dan kan het zijn dat deze in de inbox van uw (ex)partner zit. Per gezin mag er namelijk maar één worden ingevuld. Invullen kan nog tot 31 maart.

V4sIGO.jpg

Pasen

Op donderdag 1 april, Witte Donderdag, vieren we op school met elkaar Pasen. We kunnen dit jaar niet op onze gebruikelijke manier met de kinderen ontbijten. Maar we zorgen zeker voor een Coronaproofontbijt in samenwerking met de Ouderraad. U hoeft hier als ouders niets voor te regelen.

Daarnaast zal uiteraard aandacht zijn voor het Paasverhaal en gaan we in en rond de school eieren zoeken. 

VSO

In de vorige nieuwsbrief deden we een oproep voor een nieuwe medewerker voor onze Voorschoolse Opvang.

Ik kan u vertellen dat dat is gelukt. Op woensdag en vrijdag zal Anne Gerritse de voorschoolse opvang op zich nemen. Heeft u voorschoolse opvang nodig op woensdag en/ of vrijdag, dan kunt u contact opnemen met Cindy Roeling. Zij zal u dan de info geven over de VSO en contactleggen met Anne.

 

VSO op maandag, dinsdag en donderdag wordt nog steeds met Kwest geregeld. Aanmelden gebeurt dan ook via de website van stichting Kwest.

Screenshot 2021-03-19 09.54.45.png

E waste race

Vanaf volgende week tot 15 april zullen we met de Uni Bovenbouw meedoen aan de E-waste race. Afgelopen dinsdag hebben de kinderen uitgelegd gekregen dat E-waste, elektronisch afval is. De E-waste Race is een wedstrijd tussen scholen in een regio om zoveel mogelijk elektronisch afval bij familie en vrienden uit de buurt op te halen. Het is niet de bedoeling dat de kinderen langs de deuren gaan. Voorbeelden van e-waste zijn: snoertjes, telefoons, printers, spelcomputers, dvd spelers. Dus eigenlijk alles met een stekker of accu. Dus hebben jullie nog E-waste liggen waar je niks meer mee doet? De kinderen van de bovenbouw worden daar de de komende maand heel erg blij van.

 

Verzamelen jullie met ons mee?!

Welkom op school

Dit weekend wordt Linde 4 jaar en mag net als haar grote zus Fenne starten op de basisschool. We wensen Linde een fijne tijd toe op onze school.

Agenda

22 maart - 26 maart Oudergesprekken 

29 maart                 Theroretisch verkeersexamen

1 april                     Paasactiviteiten

2 april - 5 april        Vrij

6 april                     Studiedag. Alle kinderen zijn vrij.

Het team van de Aventurijn

wenst u een fjin weekend.


De volgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 1 april.

Nieuws uit Maasdijk en omgeving

Palmpasen

Zaterdag 27 maart om 19:00 uur is de Palmpaasviering in de Katholieke kerk van Maasdijk.

Helaas kunnen we nog niet de paastakken rondbrengen zoals we andere jaren hebben gedaan, maar gelukkig hebben een aantal kinderen een mooie kleurplaat gemaakt.
Die brengen we na de viering met een plantje naar mensen in Maasdijk die ziek zijn of onlangs iets ergs hebben meegemaakt.

Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.
Maar vergeet niet te reserveren.

EVPbdT7UYAE8FYe.jpg

Goede vrijdag

Vrijdag 2 april Goede vrijdag is er om 13:30 uur een Kinderkruisweg in de

Katholieke kerk van Maasdijk.

Hierbij zal aan de hand van de statietekeningen die in de kerk hangen het verhaal verteld worden over de Kruisweg van Jezus.

Dit verhaal wordt verteld voor jong en oud. U bent hierbij ook van harte welkom.
vergeet niet te reserveren.

De Aventurijn, samen werken aan de basis

 
Ouderwets handwerk in de Bovenbouw
 
De Aventurijn

Tuindersweg 52
2676 BJ Maasdijk
0174 - 514 355
info@aventurijn.wsko.nl

 
Copyright © 2018 aventurijn.wsko.nl
Online versie | Afmelden