bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
De Aventurijn
Nieuwsbrief 3

Nieuwe beslisboom

Sinds afgelopen week heeft de overheid weer een nieuwe beslisboom ontworpen waarop u kunt kijken of uw kind wel of niet naar school toe mag. We hebben de afgelopen weken gemerkt dat veel ouders kritisch zijn om hun kind naar school te laten komen ivm de gezondheid van de leerkrachten. Wij waarderen dat enorm!! Het helpt ons ervoor te zorgen tot nu toe nog steeds alle units te kunnen bemannen.

 

Vandaag wordt er meer bekend rondom het mondkapjesadvies. Mocht daarin ook iets voor het basisonderwijs gelden, dan brengen we u daar begin volgende week van op de hoogte.

 

 

  Klik hier voor de Beslisboom

Voorstellen nieuwe bestuurder WSKO

Foto Henriëtte Boevé.jpg

Henriëtte Boevé is sinds 1 september 2020 de nieuwe bestuurder van WSKO (Westlandse Stichting Katholiek Onderwijs). De Raad van Toezicht heeft in haar de juiste persoon gevonden om de ingezette koers van WSKO voort te zetten. Henriëtte heeft veel ervaring binnen het onderwijs en volgt Jos van der Ende op.

 

Als nieuwe bestuurder maak Henriëtte kennis met de cultuur van het Westland, de gemeente, politiek en andere schoolbesturen. Henriëtte: “De stap naar WSKO is interessant, leuk en uitdagend. WSKO sluit aan bij mijn wens om kinderen van jongs af aan serieus te nemen en ik heb de afgelopen weken al mogen ervaren dat bij WSKO op een energieke manier wordt werkt aan goed en steeds beter onderwijs. WSKO is een rijdende trein en ik zie er enorm naar uit om deze rijdende trein mede richting te geven.”

Henriëtte heeft veel ervaring binnen het onderwijs. Ze is 24 jaar werkzaam geweest op het Haags Montessori Lyceum (HML). Eerst als economiedocent, daarna als conrector en de laatste acht jaar als rector. Na zoveel jaren bij het HML heeft Henriëtte veel ontwikkelingen meegemaakt: “Eind juli verliet ik de groeiende en bloeiende leer- en werkgemeenschap bij HML met een gerust hart. Ik ben er trots op dat HML onder mijn leiding de laatste vijf jaar is gegroeid van 900 naar 1500 leerlingen. Dat was voor mij een mooi moment om zelf uit te vliegen. Ik verheug me erop om mijn kennis en ervaring bij WSKO in praktijk te brengen.”

20201002_140343.jpg

Gevonden voorwerpen

Al enkele weken zijn deze spullen op zoek naar hun eigenaar. Mocht u iets herkennen? U kunt het uw kind op laten halen bij juf Cindy

Welkom op school

Morgen wordt Fayèn Gerritsen 4 jaar. Dat betekent dat zij net als haar grote zus elke dag naar school mag. We wensen Fayèn een fijne tijd toe op onze school.

Agenda

5 oktober        Dag van de leerkracht

9 oktober        School op Seef les Onderbouw

14 oktober      School op Seef les Middenbouw en Bovenbouw

16 oktober      Studiedag voor het team. Alle kinderen zijn vrij

19 oktober - 23 oktober Herfstvakantie

Het team van de Aventurijn

wenst u een fijn weekend toe.


De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 16 oktober.

Nieuws uit Maasdijk en omgeving

Kinderboekenweek

Hier vindt u het programma van de Kinderboekenweek samengesteld door Bibliotheek Westland.

 

  klik hier voor het programma

Huttenbouw Naaldwijk

Lieve kinderen,

Zoals jullie weten hebben wij een nieuwe hoofdsponsor Lievaart & Slaghuis en dus ook een nieuw logo. Met trots presenteren wij hem in zwart/wit. Wil jij hem inkleuren? Wij geven twee prijzen weg. Wie kleurt het logo in de juiste kleuren en wie maakt het mooiste logo? De uitslag zullen wij bekend maken in de week van 26 oktober. De kleurplaat heb ik toegevoegd in de bijlage. De kleurplaat kan worden ingeleverd via de mail secretariaatkvwn@gmail.com of maak een foto en stuur deze via whatsapp naar 06-11422595.

Veel kleurplezier 😊

Met vriendelijke groet,


Stichting Kindervakantiewerk Naaldwijk Huttenbouw

 

  klik hier voor de kleurplaat

De Aventurijn, samen werken aan de basis

 
Wereld Alzheimer Dag
 
De Aventurijn

Tuindersweg 52
2676 BJ Maasdijk
0174 - 514 355
info@aventurijn.wsko.nl

 
Copyright © 2018 aventurijn.wsko.nl
Online versie | Afmelden