bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
De Aventurijn
Nieuwsbrief 6

Kerstgroet Aventurijn

De laatste nieuwsbrief van 2020....

Ik had al helemaal in mijn hoofd om terug te blikken op het sfeervolle Kerstontbijt en de Kerstviering van gisteren. Helaas gooide Corona, net zoals bij zoveel geplande activiteiten afgelopen jaar, roet in het eten. 

Wat een bizar jaar hebben we achter de rug. We hebben het afgelopen jaar veel van onze ouders gevraagd. En helaas weten we nu dat het wat betreft het thuisonderwijs nog niet klaar is.

 

Ondanks alles willen we iedereen enorm bedanken voor het begrip en de steun die er voor ons is geweest. Dat heeft ons goed gedaan en ook de energie gegeven om er vol voor te blijven gaan. En dat zullen we in 2021 dan ook zeker blijven doen!!

 

We wensen iedereen fijne feestdagen met elkaar ook al is het dit jaar wat anders dan gepland.

Kerstgroet van onze bestuurder, Henriëtte Boevé

Als bijlage van dit bericht vindt u de kerstgroet van onze bestuurder van WSKO, Henriëtte Boevé.

 

  Kerstgroet

Daniëlle Janszen stelt zich voor

De afgelopen jaren hebben wij heel fijn samengewerkt met Aline Sosef van het Sociaal Kernteam Westland. Per 1 januari 2021 heeft zij een nieuwe baan aanvaard. Vanaf nu hebben wij een nieuwe schoolcontactpersoon. Haar naam is Daniëlle Janszen. Hieronder stelt zij zich aan u voor:

 

  Voorstellen DaniĆ«lle

Screenshot 2020-12-17 at 13.58.23.png

School op Seeflabel verlengd

In 2017 zijn wij officieel een School op Seef geworden. Een School op Seef zorgt voor goed verkeersonderwijs en een veilige verkeersomgeving. De afgelopen weken gingen wij het herlabeltraject in. Afgelopen woensdag hebben wij te horen gekregen dat we het label voor de komende 3 jaar opnieuw mogen voeren. 

Een paar zinnen uit het Herlabelrapport:

 

WSKO De Aventurijn vraagt voor de tweede keer het label aan. De school is een enthousiaste school die SCHOOL OP SEEF goed heeft geborgd. Samen met de verkeersouders en leerlingen wordt er gekeken naar verbeteringen in de schoolomgeving en tonen zij daarin ook eigen initiatief. Alle lessen die vereist zijn voor het label worden gegeven en als extra is er aandacht voor de fietsverlichting en de periode dat de leerlingen weer naar school gaan na de zomervakantie. Ook doet de school mee met de Schoolbrengweek. Er is een structureel overleg met gemeente en politie wat bijdraagt aan een goede samenwerking. We kennen het label toe met dire 10-en!

 

Een rapport waar we trots op kunnen zijn. Ook een rapport wat we niet hadden kunnen krijgen zonder de enorme inzet van onze drie verkeersouders: Brenda, Nicoline en Jessica. Ontzettend bedankt voor jullie hulp!! Op naar de komende drie jaar!

Agenda

16 december - 3 januari Kerstvakantie

4 januari    Eerste online schooldag in het nieuwe jaar

18 januari  Als alles meezit mogen alle kinderen vanaf vandaag weer gewoon naar school!

 

Houd onze mail en nieuwsbrieven goed in de gaten mbt het wel of niet doorgaan van activiteiten.

Het team van De Aventurijn

kerstvakantie.png

wenst u een hele fijne Kerstvakantie, fijne feestdagen en een hoopvol 2021!

 

De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 15 januari 2021.

Nieuws uit Maasdijk en omgeving

Bericht van Diaken Ronald Dits

Omdat we geen contact meer kunnen hebben met de basisscholen (kinderen van het Startblok zouden in de kerk op bezoek komen) en er maar één gezinsviering is op Kerstavond (19 uur vanuit de St.Jan, ook via kerkdienstgemist.nl) heb ik een korte video gemaakt over Kerstmis:


https://www.youtube.com/watch?v=wJyuvK1QyWI

De Aventurijn, samen werken aan de basis

 
Onze wens voor 2021
 
De Aventurijn

Tuindersweg 52
2676 BJ Maasdijk
0174 - 514 355
info@aventurijn.wsko.nl

 
Copyright © 2018 aventurijn.wsko.nl
Online versie | Afmelden