bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
De Aventurijn
NIeuwsbrief 3

Kijkje in unit 1-2-3

logo_filmpje.png

Sinds de zomervakantie werken de leerlingen van unit 1-2-3 met elkaar. Samen leren, samen spelen, samen ontdekken. Check het filmpje om een kijkje te nemen in unit 1-2-3.

Nieuws van de verkeersouders

Check de bijlage!

 

  Bijlage

Naschools cultuuraanbod

Na de herfstvakantie begint het Naschools Cultuuraanbod weer. In de bijlage vindt u de flyer. Uw kind krijgt deze ook op papier mee. Zoals elk jaar geldt dat u al voor het hele jaar kunt inschrijven via naschoolscultuuraanbodmaasdijk@hotmail.com. Inschrijving is definitief wanneer betaling is voldaan. En voor alle cursussen geldt: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Alle verdere info vindt u op de flyer.

 

 

  Klik hier voor de flyer

Schaken

Vorige week vrijdag hebben alle leerlingen van groep 4, 5, 6 en 7 een schaakworkshop gevolgd. Binnenkort start er op de donderdagmiddag na schooltijd een schaakcursus op onze school met behulp van de methode Chessity. Wanneer u uw kind hiervoor wilt opgeven, stuur dan zo snel mogelijk een berichtje naar Cindy Roeling. Verdere info volgt dan.

Bericht 11 oktober in de herhaling

Heeft u de datum in de agenda staan? Op vrijdag 11 oktober vieren wij ons 5-jarig jubileum.

Zoals we al eerder met u hebben gecommuniceerd duurt deze dag voor alle kinderen van 9.00 tot 14.45 uur. We starten de dag gezamenlijk buiten op het plein en sluiten de dag daar ook af. U bent van harte welkom om daar bij te zijn.

Kinderen hebben die dag zelf de keuze om wel of niet verkleed naar school te komen.

Zowel in de kleine pauze als de lunchpauze wordt er voor eten en drinken gezorgd. De kinderen hoeven dus in principe die dag geen eten en drinken mee te nemen. Als verrassing heeft de Ouderraad voor alle kinderen een broodje hamburger geregeld tijdens de lunch. (Dit willen we voor de kinderen nog geheim houden). Wanneer uw kind dit echt niet lust of als u denkt dat het te weinig is, geeft u dan iets extra's mee.

 Via de groepsapps zal er nog een oproep gedaan worden voor hulp bij de middagactiviteit.

Wij hebben er zin om er met elkaar een leuke dag van te maken en bedanken nu alvast de Ouderraad en de Vrienden van de Aventurijn voor de sponsoring en organisatie van deze dag.

Agenda

11 oktober     5-jarig Jubileum Aventurijn

16 en 18 oktober    Lessen School op Seef

19 oktober - 27 oktober Herfstvakantie

28 oktober     Alle kinderen zijn vrij vanwege een studiedag voor het team

Het team van de Aventurijn

wenst u een fijn weekend.

 

De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 18 oktober.

Nieuws uit Maasdijk en omgeving

Kids en Koffie

Zie bijlage voor de flyer Bijlage

De Aventurijn, samen werken aan de basis

Bezoek College B&W aan Maasdijk

Op woensdag 16 oktober bezoekt het College van B&W Maasdijk. Op de fiets worden er verschillende bedrijven en locaties bezocht.

Om half 3 verzamelt men zich in de Prinsenhof. Een ieder die hier om half 3 wil aansluiten is van harte welkom. U krijgt dan de gelegenheid om in gesprek te gaan met de burgemeester en wethouders.

 
Dag van de Westlandse Techniek 2019
 
De Aventurijn

Tuindersweg 52
2676 BJ Maasdijk
0174 - 514 355
info@aventurijn.wsko.nl

 
Copyright © 2018 aventurijn.wsko.nl
Online versie | Afmelden