bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
De Aventurijn
Nieuwsbrief 4

We zitten er nog middenin

Waar we voor de zomervakantie hoopten dat na de zomer 'alles weer normaal' zou zijn, weten we inmiddels helaas beter.

 

Het aantal positieve Coronabesmettingen is gelukkig aan het dalen, maar de druk op de ziekenhuizen en daarmee de maatregelen waaraan we ons moeten houden, gaan onverminderd door. Op de Aventurijn gaat het onderwijs gelukkig nog steeds door. We missen af en toe een leerkracht of leerling die in thuisqaurantaine moet, maar op de meeste dagen draaien onze units op volle toeren en vormen we onze eigen onderwijsbubbel.

 

Kijkend naar de aangepaste protocollen die er telkens komen en de activiteiten die we al gepland hadden, kan niet alles doorgaan zoals we zouden willen. Voor de maanden november en december betekent dat het volgende:

 

Schoolfotograaf (12/11), oudergesprekken (23/11 - 27/11), Sinterklaas (4/12) en Kerstmis gaan aangepast door. U krijgt hier later meer info over.

De Voortgezet Onderwijsavond (12/11) en de inloop (20/11) gaan helaas niet door.

De studiedag van 30 november gaat wel door.

 

We waarderen het enorm dat we merken dat u er samen met ons voor wil zorgen dat de Aventurijn een veilige en gezonde plek blijft voor uw kind(eren).

Nieuwe mailadressen

In de afgelopen week hebben alle teamleden een nieuw e-mailadres gekregen. Het oude werkt nog en mail wordt doorgestuurd. Toch willen we u wijzen op deze wijziging.

 

Voor elke leerkracht geldt: voorletter.achternaam@wsko.eu.  Voor Cindy Roeling geldt bijvoorbeeld: c.roeling@wsko.eu. 

Schoolfotograaf

Op donderdag 12 november zal de schoolfotograaf onze school weer met een bezoek verblijden. Dit jaar zal de achtergrond van de portretfoto's bestaan uit wit steigerhout. Goed om te weten ivm de kleding die uw kind die dag draagt. Van alle kinderen zal een portretfoto worden gemaakt en alle units gaan op de foto. We maken op deze dag ook altijd foto's van broertjes en zusjes samen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen wij dit jaar alleen foto's maken van broertjes en zusjes die bij ons op school zitten. (Dit geldt ook voor broertjes en zusjes bij de peuters). Er zal dus geen moment komen voor broertjes en zusjes die vanaf huis komen om mee te gaan op de foto. We gaan er vanuit dat dat volgend schooljaar weer gewoon kan. Uiteraard beslist u zelf achteraf óf, en zo ja, wélke foto's u afneemt en afrekent. Mocht er voor deze dag iets veranderen in het gymrooster dan hoort u dat via de groepsleerkrachten.

 

Enquete Cultuur

Al enige jaren verzorgen wij samen met Cultuurweb en het Kompas naschools cultuuraanbod voor alle Maasdijkse basisschoolleerlingen.

 

Cultuurweb wil graag van u weten wat u hiervan vindt en vraagt u om de enquête in te vullen door op de link hieronder te klikken. Ook wanneer uw kind nog nooit heeft meegedaan met dit aanbod. Alvast dank voor uw medewerking.

 

  http://www.westlandcultuurweb.nl/cursussen/enquete-kunst-na-school

Agenda

12 november     Schoolfotograaf

14 november     Sinterklaas komt aan in Nederland

23 - 27 november     Oudergesprekken Unit Onderbouw, facultatief voor de Unit Middenbouw en Bovenbouw

Het team van de Aventurijn

wenst u een fijn weekend toe.

 

De volgende nieuwsbrief verschijnt op 20 november 2020

De Aventurijn, samen werken aan de basis

 
Voorlezen aan de onderbouw
 
De Aventurijn

Tuindersweg 52
2676 BJ Maasdijk
0174 - 514 355
info@aventurijn.wsko.nl

 
Copyright © 2018 aventurijn.wsko.nl
Online versie | Afmelden