bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
De Aventurijn
Nieuwsbrief 1

Informatieavond

Vol spanning zijn alle kinderen afgelopen maandag in hun nieuwe unit gestart. Mooi om te zien dat kinderen op bestaande dingen doorgaan en nieuwe dingen zo flexibel oppakken. 

 

Ook wij balen ervan dat we door de Coronamaatregelen u niet allemaal live kunnen uitnodgen om ook mee te proeven van wat er gebeurt. Wij denken nog na over mogelijkheden binnen de maatregelen. Daar komen we op een later moment op terug.

 

Volgende week zijn voor alle 3 de units de online informatieavonden. Deze hebben wij bewust op aparte avonden gedaan, zodat zoveel mogelijk ouders deze kunnen bijwonen. U ontvangt vandaag per unit een uitnodiging met de link voor deze avond. Let op: Elke unit gebruikt een eigen link. Het kan dus zijn dat u met kinderen in de meerdere units aparte uitnodigingen ontvangt. Ook starten wij pas om 20.00 uur zodat zoveel mogelijk kinderen al op bed liggen en u rustig achter de computer kunt zitten.

 

Tijdens de online informatieavond zullen wij veel beelden van de units in bedrijf laten zien. We hopen dat u zo toch een beter beeld krijgt van wat er onder schooltijd gebeurt. We hopen een hoop ouders in de meet te mogen zien.

Noodgevallenbriefjes

Uw kind heeft deze week het oranje noodgevallenbriefje meegekregen. Wilt u dit zo snel mogelijk invullen en weer mee terug geven aan school. Zo kunnen wij u alijd snel bereiken wanneer dat nodig is.

Nieuws van de verkeersouders

In de tas van uw kind zit vandaag ook een envelop over de schoolbrengweek. U krijgt van de verkeersouders hier later nog meer info over.

Naschools cultuuraanbod

Net als elk jaar verzorgen we samen met het Kompas en Westland Cultuurweb vanaf de herfstvakantie weer naschools cultuuraanbod. De cultuurcoördinatoren van beide scholen hebben weer geprobeerd om een aantrekkelijk aanbod samen te stellen voor de Maasdijkse basisschoolleerlingen. Op vrijdag 18 september zullen alle leerlingen onder schooltijd middels korte activiteiten kennis maken met de verschillende cursussen. Om te kiezen vanuit een flyer is soms lastiger dan vanuit ervaring. Na deze dag krijgt uw kind de flyer mee en kunt u eventueel inschrijven. Zie de flyer op  18 september voor meer informatie.

Overblijf

We zijn nog steeds op zoek naar overblijfhulp. U kunt zelf kiezen voor 1 of meerdere dagen in de week. Een keertje meekijken om te zien of het iets voor u is, mag natuurlijk ook. Aanmelden kan bij Cindy Roeling of Carla Koornneeff

Folders en promotiemateriaal

Uw kind krijgt vandaag diverse folders en flyers mee. Voelt u zich niet verplicht om uw kind hieraan te laten deelnemen. 

Welkom op school

Aan de start van het nieuwe schooljaar hebben wij ook drie nieuwe leerlingen mogen verwelkomen. 

Slava kende de school al van de peuterspeelzaal en is na de vakantie in Unit Onderbouw gestart.

Dirk en Devon zijn in de vakantie naar Maasdijk verhuisd. Zij zijn in Unit Middenbouw het mannenteam komen versterken.

 

Wij wensen hen alle drie een fijne tijd toe op onze school samen met hun ouders.

Agenda

8 september          Ontruimingsoefening

8 september          Informatieavond Unit Onderbouw

9 september          Informatieavond Unit Bovenbouw

10 september        Informatieavond Unit Middenbouw

18 september        Promodag naschools cultuuraanbod

14-18 september   Schoolbrengweek

Nieuws uit Maasdijk en omgeving

thumbnail_20200818_182759_0001.png

Dansles in Maasdijk

Inlooptraining Dijkvogels

Klik hier voor de flyer

Kom bij de Minivogels!

Klik hier voor de flyer

Het team van de Aventurijn

wenst u een fijn weekend toe.


De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 18 september.

De Aventurijn, samen werken aan de basis

 
Kamp groep 8
 
De Aventurijn

Tuindersweg 52
2676 BJ Maasdijk
0174 - 514 355
info@aventurijn.wsko.nl

 
Copyright © 2018 aventurijn.wsko.nl
Online versie | Afmelden