School op Seef certificaat

Sinds september 2015 zijn wij gestart met praktische verkeerseducatie op de Aventurijn. We zijn daarin begeleid door Onderwijs Advies. Om School op Seef te worden staat een traject van 3 jaar. Wij hebben echter na een kleine 2 1/2 jaar dit certficaat al verdiend met een heel mooi juryrapport.

 

De Aventurijn is een schoolvoorbeeld van een school die al in het derde jaar zelfstandig is en alles op orde heeft voor het label SCHOOLopSEEF. Niet alleen zijn de lessen actueel, worden ouders op de hoogte gehouden en betrokken, ook is er een structureel contact met de gemeente. De (weinige) knelpunten in Maasdijk worden lopend en fietsend geoefend met de kinderen. Er is een actieve werkgroep verkeersouders, gesteund door een betrokken enthousiaste directeur. De commissie verleent dan ook van harte het verkeersveiligheidslabel met het maximaal aantal punten van 21. Moge het label een stimulans zijn voor voortgang en blijvende ontwikkeling.

 

Wij danken onze verkeersouders Esther Noordzij, Brenda de Kleijn en Nicoline Smit dat zij zich zo hard hebben ingespannen om samen met ons dit te bereiken.

 

Het School op Seef certificaat wordt altijd officieel uitgereikt door een Wethouder van gemeente Westland. Dit zal gebeuren op woensdag 24 januari om 11.15 uur.